Browse By

Uhvatite svoju sreću

2010.godinu je obeležio Ivan Ćosić!!!

Ušao je tiho, bez kucanja, izuvanja i ostalih gluposti.

Poput cunamija prejak, prepun optimizma, ali ne za sebe, već za sve koji žele da se ukljuće u njegovu priču.

Njegova priča je Debeljuca.com.

Njegova priča je nešto što nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Imao sam to zadovoljstvo da se nakratko družimo na BlogOpen-u, a ono što me raduje jeste činjenica da nas mnogi puti spajaju i da ćemo imati mogućnosti za ponovna okupljanja, druženja, zajedničke priče…

Osim što želim da Ivana svima preporučim, hoću i ovu sliku da podelim sa vama. Ako se malo više udubite u istu, svašta nešto lepo možéte da vidite. Potrebno je samo malo duže da je gledate… 😛

40 kilograma za šest meseci je ono što u najkraćem izdvaja bivšeg Debeljucu. Medjutim, to je samo jedan post na njegovom blogu kojim je Ivan svima dao na znanje da se može kad se hoće.

Želim da se ne zadržite na ovom tekstu i da nakratko samo bacite pogled, želim da kroz Ivana i njegov blog svima nametnem neverovatnu količinu želje, vere, upornosti, htenja, optimizma, i svega onoga što iz ove priče leti iznad naših glava. A onda opet, samo za trenutak, pogledajte ponovo ovu sliku, podignite glavu i siguran sam da ćete i sami “dohvatiti” ono što je vama potrebno.

Nemam istih a opet, imam veliku potrebu da iznova odem i čitam njegove postove. Čitajući šta piše, hvatam sve ono što mi lebdi iznad glave. Moj optimizam je neverovatan. Moja snaga i zelja da nešto konkretno učinim je dovoljno jaka da me pokrene i da kasnije uživam u odličnim rezutatima.

Zašto ne biste i vi iskoristili Ivana ili nekog drugog Ivana za svoj zamajac, za ostvarenje svojih ciljeva? Nekada je potrebno samo da Vas neko malo “pogura” na ovaj ili neki drugi način, sve ostalo je na Vama samima. I vi to znate. Znate, pa opet sedite čekajući…Dosta ste sedeli, vreme je da krenete!!!

Imajte i vi vašeg pokretača!!!

Ja Ivana vidim kao takvog. Zato ga preporučujem!

…preuzeto sa www.DedaBor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*