Browse By

U pripremi 8. Proactive konferencija

Jedna od najvećih regionalnih konferencija, namenja svima koji se kreću PR krugovima, u maju će doživeti svoje osmo izdanje.

PROAKTIVE konferencija, kao lep primer uspešnosti, organizovanosti i istrajnosti, zaslužila je da se nadje na našim stranama.

Prenosimo vam najavu konferencije sa zvanične Proaktive stranice

PR8ACTIVE – 24. do 26.05.2012., hotel Monument – Kozara

Pripreme za PROACTIVE 2012, osmu edukativnu višednevnu konferenciju, su uveliko u toku! PRIME Communications tim priprema i ove godine program i sadržaj koji će pomjeriti granice i ispuniti očekivanja veoma zahtjevnih učesnika iz cijele regije koji se već godinama vraćaju na ovu konferenciju smatrajući je skupom na kojem razgovaraju o trendovima, uče jedni od drugih, sklapaju prijateljstva i poslove i šire svoja poznanstva u PR krugovima regije.

Osma konferencija je posebna ne samo iz razloga što je sam broj osam mističan i često se tumači kao simbol za obnavljanje energije, novih mogućnosti i stvaranje balansa nego i jer u maju ove godine agencija PRIME Communications slavi 10 godina uspješnog postojanja i poslovanja. Sve to su dovoljni razlozi da pripremimo konferenciju na kojoj će učesnici imati priliku da prošire svoja znanja, da uče na stvarnim slučajevima kolega iz regije i da dobiju savjete od PR-ovaca koji poznaju naše tržište i koji se susreću sa sličnim izazovima.

Proaktive

Naš cilj je da svi učesnici konferencije nakon trodnevnog boravka na Kozari otputuju kući sa novim primjenjivim znanjem, sa novim poznanstvima, puni pozitivne energije i željom da i naredne godine budu dio PROACTIVE-a!

Naši predavači govoriće o online komunikaciji koja više nije trend nego moranje za svakog ko se bavi komunikacijom, o odnosu sa blogerima koji su nova ali veoma značajna javnost, o kriznoj i internoj komunikaciji, o upravljanju ljudima, stvaranje balansa u stresnom okruženju, društveno odgovornom poslovanju i drugim temama značajnim i korisnim za PR-ovce.

Uskoro objavljujemo više informacija o programu, predavačima i sadržaju trodnevne konferencije. Svi oni koje nisu nikad bili na PROACTIVE-u mogu pogledati ovdje kako je bilo u proteklim godinama.

Dobrodošli!

Vaš PRIME tim

  • Cijena kotizacije za prijave do 31.03.2012. iznosi  449 KM + PDV sa uključenim troskovima smještaja (199 KM)
  • Cijena kotizacije za prijave do 30.04.2012. iznosi 549 KM  + PDV sa uključenim troškovima smještaja (199 KM)
  • Cijena kotizacije za prijave do  22.05.2012. iznosi 499 KM + PDV. Dodatni troškovi smještaja su 199 KM.

Prijava i više informacija:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*