Browse By

Škola digitalne komunikacije

Agencija Represent Communications drugu godinu zaredom organizuje Školu digitalne komunikacije. Predavanja će trajati od 7. do 30. maja 2012. a svi učesnici će imati priliku da se upoznaju sa načinima na koje mogu da koristite internet i društvene mreže u svom poslovanju, izgrade reputaciju kakvu žele i pošalju poruku svim javnostima.

Škola digitalne komunikacije je edukativni program koji pruža teoretska i praktična znanja iz oblasti online komuniciranja.

Program Škole digitalne komunikacije predstavlja način na koji funkcionišu društvene mreže i internet, kako mogu da doprinesu boljem poslovanju i koje su prednosti korišćenja novih kanala komunikacije.

Program škole je namenjen osobama koje se bave internom i eksternom komunikacijom, odnosima s javnošću, marketingom, ali i svima koji žele na pravi način da iskoriste potencijale online komuniciranja.

Predavanja Škole digitalne komunikacije održavaju se jednom godišnje.

Nakon svih predavanja, koja su predviđena u okviru škole, polaznici rade na osmišljavanju online komunikacijske kampanje.

MODULI

Program škole sadrži 11 modula:

Po završetku škole polaznici dobijaju sertifikat izdat od strane agencije Represent Communications.

 

Upis je u toku, a  za sve dodatne informacije možete kontaktirati agenciju Represent Communications na telefon 011 715 2 500 ili putem mejla office@represent.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*