Browse By

Lepi primeri

Lepi primeri su preziveli tokom godina gomilu problema.

Najveci problem je sto u okruzenju niko ne primecuje lepe primere. Premalo je lepih primera.

A kljucni cilj ovog bloga, i naloga na društvenim mrežama je upravo to: skrenuti ljudima paznju da lepi primeri zaista postoje i da im u direktnom kontaktu pokazu koji su to dnevni primeri za primer.

balloon_trip

U jednom trenutku, blog i svi nalozi na DM su bili poklonjeni osobi koja zaista ima sta da kaze i pokaze, u svetu umetnosti, muzike i drustvenog zivota. Medjutim, posle nekog vremena, Lepi primeri se vracaju na staru adresu i od tada jedini aktivan kana l je Twitter nalog Lepih primera. Na njemu se najmanje jednom dnenvno tvitne, retvituje i na neki nacin obelezi neki lep primer iz okruzenja.

Planovi su prvobitni: da i blog i svi kanali na drustvenim mrezama predstave lepe primere.

Da bi to bilo svakodnevno, potrebna je pomoc svih koji su “prijatelji” ili pratioci Lepih primera, koji bi na zidu FB ili na Tw obavestili ili ostavili status i tvit i time pokazali da i oni vide lep primer iz svog okruzenja. Ili jednostavno, ako zele, mogu da napisu i posalji blog post ili informaciju, sliku na mejl lepiprimeri@gmail.com.

Uvek moze da se odvoji malo vremena za Lepe primere. A svaki blog post, tvit ili status ostaju trajno kao uspomena, kao podsecanje na sve nesto lepo.

Put-oko-sveta-iz-pticije-perspektive-1 klik na sliku za veci format, predivna je 😛

U realnosti, skoro svi pricaju i pisu samo o losim stvarima, dogadjajima, aktivnostima. Lepi primeri se ne bave skandalima, zutom stampom, politikom. Lepi primeri vide ono najlepse i to isticu, pa makar to bilo i iz ovih sfera.

Sigurno je da vam lose stvari privlace paznju vise nego lepi primeri.

Ali je najbolje to sto postoje ljudi koji vole i zele lepe primere. Zbog njih smo tu, zbog vas smo tu.

Predivan projekat “365 lepih dana” je propao zbog kritike i prevelikog hejta. Lepi primeri nikada nece posustati. Mozda nekada ne objavimo nesto lepo, ali smo tu godinama i tu cemo ostati jos dugo dugo.

Hajde da zajedno gradimo zivot na lepim primerima.

Hajde da mladjima pokazemo da nam se desilo nesto lepo i da imamo cime da se pohvalimo. Neka nas citaju!

Hvala vam.

Lepi primeri na Twitteru.

Lepi primeri na FaceBooku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*